Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Yritysluottoa.com
Yritysluottoa.com (asiakaspalvelu@Yritysluottoa.com)

Rekisterin nimi

Yritysluottoa.com – markkinointirekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään rekisterinpitäjän yhteistyökumppanien tuotteiden ja palveluiden markkinointiin.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennetaan sähköpostiosoite, etunimi, sukunimi, yrityksen nimi, Y-tunnus, lainasumma, laina-aika.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä toimii Yritysluottoa.com-­sivustolla oleva lomake. Tiedot varmistetaan tallentamalla ip­-osoite.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, mikäli se ei ole palvelun teknisten toteuttamisen kannalta tarpeellista. Rekisterinpitäjä huolehtii riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Vain rekisteriä ylläpitävillä henkilöillä on pääsy kaikkeen rekisteriin tallennettuun tietoon ja se edellyttää henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan antamista.

Liittymislomakkeen tietosuojaseloste

Henkilötietolain 24 §:n mukainen tietosuojaseloste.

  • Rekisterinpitäjä on Yritysluottoa.com (asiakaspalvelu@Yritysluottoa.com).
  • Rekisteri koostuu sähköisesti kerättyjen liittymisten tiedoista.
  • Kaikki tietojärjestelmät on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
  • Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste on nähtävissä tämän sivun ala- ja/tai yläosassa.

Palvelun käyttöehdot

Palvelun käyttäminen

Tilaamalla Yritysluottoa.comin lainan kilpailutuksen käyttäjä hyväksyy palvelun käyttöehdot ja myöntää markkinontiluvan palveluntarjoajalle.

Yhteistyökumppanien kilpailut/tuotteet

Yritysluottoa.com markkinoi eri yhteistyökumppanien palveluita sekä tuotteita Yritysluottoa.com sähköpostirekisterille. Jokainen Yritysluottoa.com ­sivuston yhteistyökumppani vastaa itse omista palveluistaan.

Yritysluottoa.com palvelu ei ole vastuussa yhteistyökumppanien palveluiden ja tuotteiden sisällöstä tai ehdoista.

Yritysluottoa.com uutiskirjeen markkinoiminen

Yritysluottoa.com voi käyttää yhteistyökumppaneidensa tuotteita ja palveluita hyväksi Yritysluottoa.com uutiskirjepalvelun markkinoinnissa.

Vastuu kolmansien osapuolten tiedoista

Mikäli palvelussa on linkkejä internetsivuille, joita ylläpitävät kolmannet osapuolet, joihin palveluntarjoajalla ei ole määräysvaltaa, ei palveluntarjoaja vastaa näiden internetsivujen sisällöstä, linkkien toimivuudesta tai sivuilla olevan tiedon saatavuudesta.

Palveluntarjoaja ei vastaa kolmannen osapuolen sivustoilla mahdollisesti kerättävistä henkilötiedoista.

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa kolmannen osapuolen toimittaman mainosmateriaalin lain­ ja hyvien tapojen mukaisuudesta.

Käyttöehtojen muuttaminen

Yritysluottoa.com pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja siitä erikseen käyttäjille ilmoittamatta.